KADROMUZ

Süleyman ŞAHİN - Okul Müdürü

1968 yılında Rize ili Fındıklı ilçesinde doğdu. İlkokulu Tuzla İlkokulunda okudu, orta ve lise tahsilini Sakarya Arifiye Öğretmen Lisesinde yaptı. Yüksek Öğrenim tahsilini Trakya Üniversitesi Çanakkale Eğitim Yüksek Okulunda tamamladıktan sonra 1990 yılında Kastamonu -Küre İlçesi Topçu Köyü  İlkokulunda öğretmenlik mesleğine başladı. Bunun yanı sıra idarecilik görevini de üstlendi. 1 yıl burada görev yaptıktan sonra 1991 yılında Yozgat İli Çekerek İlçesi Özüveren Köyü İlkokuluna Müdür yetkili öğretmen olarak atandı. Bu göreve 5 yıl devam ettikten sonra Tuzla Peyami Safa ilköğretim Okuluna  öğretmen olarak atanan Süleyman Şahin burada 2 yıl çalıştıktan sonra 1998 yılında Tuzla Çağrıbey ilköğretim Okuluna atanmış olup burada iki yıl öğretmen olarak çalıştı. 2000 yılında aynı okulda müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 10 yıl çalıştıktan sonra 2010 Yılında Tuzla İlçesi Cemil Türker İlkokuluna Müdür olarak atandı. Sonra sırasıyla 2011 yılında Kartal Mehmet Hilmi Altay İlköğretim okulu, 2014 yılında Tuzla Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulunda müdür olarak görev yapmış olan Süleyman ŞAHİN 2018 yılında bu görevden ayrılarak, Tuzla Ulubatlı Hasan ilkokuluna öğretmen olarak atandı. 2019 yılı eylül ayı itibarıyla Tuzla Mimar Sinan İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapmaya başlayan Süleyman ŞAHİN 30/10/2023 Tarihinde Pendik Fuat Köprülü İlkokuluna Müdür olarak atanmıştır. Bu süre zarfında lisans tamamlama, Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yapmış olup , evli ve iki çocuk babasıdır.

E-Posta