KADROMUZ

Ertuğrul SARIOĞLU - Müdür Yardımcısı

Ertuğrul SARIOĞLU -1969 Yılında Bayburt´ta doğdu. İlkokulu Pendik Kaynarca İlkokulunda Ortaokulu, liseyi Pendik İmam Hatip Lisesinde okudu. Yüksek öğrenim tahsilini 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde yapıp öğrenimini 1995 yılında tamamladı. Aynı  yıl Erzurum  Karayazı  İlçesi Çakmaközü İlkokuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandı.1 yıl sonra Merkez İlçesi Güzelova İlköğretim okuluna atanarak bu okulda 2 yıl çalıştı.1998 yılında İstanbul Tuzla Barbaros İlköğretim Okuluna, sonrasında da Pendik Fuat Köprülü İlkokuluna atandı. 2000 yılında Pendik Prof.Dr.Erol Güngör İlköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.Burada10 yıl öğretmenlik yapıp 3 yıl müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2013 yılında Pendik Ertuğrulgazi İlkokuluna öğretmen olarak atandı. Bu okulda iki yıl çalışan Ertuğrul SARIOĞLU 2015 yılında Pendik Zübeyde Hanım İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atandı ve bu görevi 9 yıl boyunca sürdürdü. 2023 yılında Pendik Fuat Köprülü İlkokuluna müdür yardımcısı olarak gelen Ertuğrul SARIOĞLU hala burada görevine devam etmektedir. Bu sürel zarfında 2020 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü-Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kamu Yönetimi  öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.