Fuat Köprülü İlkokulu Kermesi

Geleneksel Fuat Köprülü İlkokulu Kermesimiz 17.05.2015 Pazar Günü siz değerli velilerimizin ve saygıdeğer öğretmenlerimizin katkılarıyla yapılacaktır.Yapılacak olan kermesle elde edilecek olan gelirin son kuruşuna kadar temizlik, güvenlik, bakım, tamir, onarım gibi pek çok kalemde çocuklarımızın yararına kullanıldığını belirtmek isteriz.Okulumuzda çocuklarımızın temiz ve sağlıklı bir ortamda; kaliteli bir eğitim öğretim ortamının oluşumunda siz değerli velilerimizin yoğun katkılarına ihtiyaç duymaktayız.Yaptığınız ve yapacağınız katkılar için teşekkür ederiz...